Project Description

Client: Umno.mk & 101 Podcast Studio

Director: Branko Ristovski

Production: ZOOTROP STUDIO

 

„Умен поткаст“ е место за инспиративни луѓе и муабети. За оние поединци кои прават разлика во општеството, а не секогаш добиваат шанса за зборуваат за суштинските теми. Ентузијазмот и желбата да зборуваме за теми кои и нам ни недостигаат во етерот ги спои тимовите на Umno.mk и 101 Podcast Studio во овој проект на кој соработуваат: Зоотроп Студио, ФлатФорм Филм и Поп Фото Мк.

Уредници: Весна Ивановска-Илиевска, Сребра Ѓорѓијевска

Камера и светло: Орце Поповски

Режија и монтажа; Бранко Ристовски

Продукција: Бранко Ристовски, Илија Тирицовски