„УМЕН ПОТКАСТ“

2024-05-27T14:53:30+00:00

Client: Umno.mk & 101 Podcast Studio Director: Branko Ristovski Production: ZOOTROP STUDIO   „Умен поткаст“ е место за инспиративни луѓе и муабети. За оние поединци кои прават разлика во општеството, а не секогаш добиваат шанса за зборуваат за суштинските теми. Ентузијазмот и желбата да зборуваме за теми кои и нам ни недостигаат во етерот ги [...]

Go to Top