Project Description

Client: BLINK 42-21

Postproduction: ZOOTROP STUDIO

За корупциско танго се секогаш потребни двајца. За тангото да не почне, понекогаш доволно е едниот да одбие да танцува! Не ја земајте корупцијата #ЗдравоЗаГотово!